Ο Δρ. Στέλιος Κοτζαμπασάκης, Πλαστικός Χειρουργός, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, όλα όσα πρέπει να ξέρουμε σχετικά με την λιποαναρρόφηση και τα εντυπωσιακά αποτελέσματά της.

Η εντοπισμένη συσσώρευση λίπους είναι συχνή δυσμορφία που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες. Πρόκειται για την εκλεκτική  συσσώρευση λίπους  σε ορισμένες μόνο περιοχές του σώματος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο ygeiaonline.gr 

Κοιλιοπλαστική: Σβήστε τα ίχνη της χαλάρωσης

Ο Δρ. Στέλιος Κοτζαμπασάκης, Πλαστικός    Χειρουργός, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, τη  νέα  μέθοδο κοιλιοπλαστικής, για κοιλιά χωρίς χαλάρωση, ραγάδες και ουλές. 

Η χαλάρωση του δέρματος της κοιλιάς είναι μια συχνή δυσμορφία που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες κυρίως έγγαμες με παιδιά αλλά και άνδρες. Πρόκειται για την περίσσεια δέρματος στην κοιλιακή χώρα που μερικές φορές είναι τόσο μεγάλη ώστε να αναδιπλώνεται προς τα κάτω και να σχηματίζει ποδιά που καλύπτει τα γεννητικά όργανα ή ακόμη και τους μηρούς (κρεμάμενη κοιλιά). Η δυσμορφία συμπληρώνεται από την παρουσία ραγάδων και την παραμόρφωση του ομφαλού.

 Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Ygeiaonline.gr

Ο Δρ. Στέλιος Κοτζαμπασάκης, Πλαστικός Χειρουργός, εξηγεί στο Υγείαonline.gr, την νέα τεχνική ρυτιδοπλαστικής ανανέωσης προσώπου με ράμματα και εμφυτεύματα. 

Το γυναικείο πρόσωπο διακρίνεται για την ελαστικότητα, τη σφριγηλότατα και τη γεμάτη λάμψη όψη του αναδεικνύοντας την υγεία και το πλήθος των ζωτικών συστατικών του όπως το κολλαγόνο, η ελαστίνη και το ενδογενές υαλουρονικό οξύ. Με την πάροδο των ετών, ωστόσο, τα ζωτικά αυτά συστατικά μειώνονται ενώ η επιδερμίδα εμφανίζει χαλάρωση, η λάμψη χάνεται και οι ρυτίδες αυξάνονται σε ένταση και αριθμό.

Περισσότερα